🧙Малките магьосници от 0-III

home Издателство "Слово" looks_one Дондарион Мрачния и Тъмната гора looks_two Принц Храбър и Небесното кралство looks_3 Първия магьосник и Великата пустош

🧙Първия магьосник и Великата пустош автор:
©
Диляна Крусева

🧙Малките магьосници от 0-III

Книгата е последната част от фентъзи трилогията за деца „Малките магьосници от O-III“, но може да бъде прочетена и самостоятелно.

За какво се разказва?

Ако обичаш магията и обичаш да се смееш, тази книга е точно за теб! Тримата малки магьосници Или-Или Енциклопедията, Мишо Меденката и Веселка Намръщеното чудовище, както и хитрият крадец Джак Рибока търсят Първия магьосник на О-III, за да изпълни най-големите им желания. Следите ги отвеждат до Великата пустош и град Оазис. Там ще ги посрещнат Господарката и капитанът, огън и пушек, много огледала и още повече тайни. Ще успеят ли да разкрият мистерията на водния камък и старата вещица, която заплашва града със страшна суша?

Героите имат много желания: да открият истината, да помогнат на града и най-вече да не бъдат изядени от гоблини. Дали Първия магьосник ще изпълни желанията им, или героите ще трябва да разчитат на себе си?

Търсете първите две части на трилогията в търговската мрежа!

looks_one Дондарион Мрачния и Тъмната гора
looks_two Принц Храбър и Небесното кралство
zoom_out

Безплатно онлайн детската книжка „Първия магьосник и Великата пустош“. Последната част от фентъзи трилогията за деца „Малките магьосници от O-III“

Дизайн и изработка Слово ®